Comprex

  • Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
  • +421 032 743 78 74

Topsy 2000

Moderný odpadkový kôš, s ľahkým systémom vyprázdňovania, vyrobený z Durapolu, – špeciálneho materiálu s výnimočnou pevnosťou a odolnosťou.

Originálny Glasdon TOPSY bol prvýkrát uvedený na trh v roku 1984 a v roku 1986 získal cenu Design Council za inovatívny dizajn. Postupne sa stal jedným z najpoužívanejších odpadkových košov na svete.

TOPSY 2000 stavia na najlepších základoch, vďaka ktorým sa stal jeho predchodca trhovým lídrom, na 50 ročnom nepretržitom výskume firmy Glasdon, neustálom zlepšovaní kvalitatívnych parametrov ako aj prinášaní dizajnovo zaujímavých riešení.
Má veľkorysý objem až 110l, vďaka ktorému nie je potrebné jeho časté vyprázdňovanie, revolučná kombinácia ľahkého plášťa a nízkeho podstavca umožňuje maximálne jednoduchú manipuláciu, bez nutnosti namáhavého dvíhania koša. K dispozícii s oceľovou pozinkovanou vložkou alebo plastovou (z Durapol®-u)
Pre vyššiu bezpečnosť voči vznieteniu obsahu koša je ako voliteľnú výbavu možné kôš doplniť systémom FIREXPIRE, samozahášacím systémom protipožiarnej ochrany (len pri oceľovej vložke)
TOPSY 2000 je ďalej k dipozícii so zámkovým alebo bezzámkovým uzamykacím systémom. Unikátny bezzámkový uzamykací systém, pozostávajúci so 4 bodového samozamykacieho závitu, ktorý sa po založení plášťu na podstavec sám vycentruje na stred koša a jemným tlakom zaklapne. Pre zákazníkov, ktorí preferujú zámkový systém je k dispozícii verzia so zámkom.
Dostupnosť: Na dopyt
Potrebujete poradiť s výberom?
  • Tisíc položiek
    ihneď k odberu
  • Široký výber
    sortimentu
  • Odborné poradenstvo
    zákazníkom
Comprex, s.r.o.
ul.Ľudovíta Stárka 2870 (areál býv. Ozety)
911 05 Trenčín 5
Slovensko
Nahoru